Kinek lehet hasznos?

Megoldásaink iparáganként

Építőipar

Az ERP System építőipari megoldás specialitása az építkezési munkák során felmerülő jellemző együttműködések – fő- és alvállalkozók, beszállítók, mesterek, szakértők, valamint alkalmazottak – hatékony kezelése, és az építési folyamat kézben tartása, adminisztrálása, riportálása.

Bővebben

Kereskedelem

Az ERP System kereskedelmi iparági megoldás az értékesítési folyamat minden lépcsőjében segíti a kereskedelmi profilú vállalkozást. A teljes értékesítési folyamatot végigköveti az ügyfélmenedzsmenttől a rendelésfelvételen át a teljesítésig, eközben figyelemmel kíséri a készletszinteket is. Részletes statisztikát, jól áttekinthető riportokat ad, és egyszerűsíti az adminisztrációs feladatokat, tehermentesíti a back-office-t.

Bővebben

Szolgáltatóipar

Az ERP System szolgáltatóipari megoldás lehetővé teszi, hogy szolgáltatásokat nyújtó cégek nagyobb hatékonyságot, és jobb jövedelmezőséget érjenek el a folyamatok nagyobb átláthatósága révén.

Bővebben

Logisztika

A ERP System szállítmányozási és logisztikai iparági rendszer összetett feladatokat vállaló szállítmányozó-logisztikai cégek számára ad megoldást a feladatok megszervezésére, felügyeletére és erőforrások hatékony felhasználásának menedzselésére.

Bővebben

Szerviz

A ERP System szerviz iparági megoldás elsősorban olyan vállalkozások számára tesz jó szolgálatot, ahol egy-egy termék vagy munkadarab több ellenőrzési-javítási fázison megy át, amelyek között hosszabb idő is eltelhet (például az alkatrész beérkezéséig). Ilyenkor is fontos, hogy tervezhető legyen a munka elkészülési ideje és pontosan látni lehessen a felhasznált anyagokat, alkatrészeket és munkaerőt.

Bővebben

Gyártás és termelés

Az ERP System gyártás iparági megoldás a hagyományos termelőcégek és a folyamatosan változó innovatív vállalkozások tevékenységét egyaránt támogatja. Segíti a vásárlói igényekre szabott termék kifejlesztésének folyamatát, a termelés megszervezését és napi irányítását és folyamatosan információt szolgáltat a termelt mennyiségekről. A gyártás során biztosítja a kapacitások minél teljesebb kihasználását és a munkafolyamatok minőségbiztosítását. Szorosan kapcsolódhat a beszerzéshez – hogy a termelés igényei szerinti anyagok és eszközök a megfelelő időben és áron rendelkezésre álljanak -, valamint az értékesítéshez is.

Bővebben

Ingatlankezelés

Az ERP System ingatlankezelők számára kifejlesztett iparági megoldása saját felhasználású ingatlan, és lakó- iroda- és üzemi célú bérbeadás esetén egyaránt segíti a közművek, a költségek és bevételek kezelését, a feladatok és közreműködők kézben tartását.

Bővebben

Biztosítás

Az ERP System biztosítók számára kifejlesztett iparági megoldása komplett rendszert ad a biztosítási üzletágban működő cégek számára. A napi irodai munkafolyamatok hatékonyságának növelése mellett segíti a meglevő termékek értékelését, elemzését és ennek alapján a stratégiai tervezést.

Bővebben

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert