Biztosítás

Az ERP System biztosítók számára kifejlesztett iparági megoldása komplett rendszert ad a biztosítási üzletágban működő cégek számára. A napi irodai munkafolyamatok hatékonyságának növelése mellett segíti a meglevő termékek értékelését, elemzését és ennek alapján a stratégiai tervezést.

A biztosítók nagy ügyfélkörrel és nagyszámú dokumentummal dolgoznak, amelyet ügyintézéshez, belső vagy külső ellenőrzésekhez gyorsan elő kell tudni keresni, ezért a rendszer alapja egy rugalmas, nagy teherbírású hatékony dokumentum- és információfeldolgozó rendszer.

Az ERP System biztosítói megoldásának fontos funkciója, hogy automatizálja a szerződések elszámolását, kiszámítja a biztosítási díjakat, előkészíti a biztosítási dokumentumokat, továbbá támogatja egyedi folyamatok lebonyolítását is.

Fő funkciók

Ügyféladatbázis

tárolja az ügyfél elérhetőségeit és az igénybevett szolgáltatásokat

Szerződések kezelése

A szerződések kezelése funkcióban minden egyes szerződési dokumentum gyorsan visszakereshető, elérhető

Eladások adatkezelése

támogatja az üzletkötés folyamatát, tartalmazza az igénybevett szolgáltatásokat és ezek részletes leírását és segíti a további értékesítést, illetve ennek tervezését

Szerződések nyomonkövetése

A szerződések nyomonkövetése funkció ellenőrzi, hogy az aláírt szerződés pontjai megvalósulnak-e és jelez ha a szerződés valamely pontja nem teljesült vagy csúszásban van.

Követelések (kredit) menedzsment

Egy helyen tárolja az ügyfél korábbi történetét, segítve a további szolgáltatások kiajánlását.

A dinamikusan fejlődő és sok versenytárssal rendelkező biztosítási üzletágban szükség van a gyors, proaktív ügyfélkezelésre és a szolgáltatások minőségének folyamatos fenntartására, ellenőrzésére

Előnyök

Hatékonyság

Növeli a munkafolyamatok hatékonyságát, csökkenti a kihasználatlan kapacitásokat

Optimalizált üzleti folyamatok

Optimalizálja az üzleti folyamatokat a pénzügyek hatékonyabb kezelésével és az időigényes tevékenységek minimalizálásával

Valós idejű minőségbiztosítás

Folyamatosan, valós időben ellátja a nyújtott szolgáltatások minőségbiztosítását

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert