Kereskedelem

Az ERP System kereskedelmi iparági megoldás az értékesítési folyamat minden lépcsőjében segíti a kereskedelmi profilú vállalkozást. A teljes értékesítési folyamatot végigköveti az ügyfélmenedzsmenttől a rendelésfelvételen át a teljesítésig, eközben figyelemmel kíséri a készletszinteket is. Részletes statisztikát, jól áttekinthető riportokat ad, és egyszerűsíti az adminisztrációs feladatokat, tehermentesíti a back-office-t.

Egy kereskedőcégnek egyszerre kell figyelembe vennie a beszállítók által kínált termékeket és a vevők igényeit. Gyorsan, hatékonyan kell reagálnia a piac változásaira, mert apró árkülönbségeken múlhat a nyereségesség vagy a veszteségesség.

A ERP System kereskedelmi iparági megoldás erőssége, hogy a cég jövedelmezőségét és az ügyfélelégedettséget egyaránt szem előtt tartva részletes jelentésekkel látja el a vezetést az értékesítési folyamat minden eleméről. Így például nyomon követhető az egyes értékesítő munkatársak tevékenysége és eredményessége, amelynek alapján például a csapat motivációja is fenntartható, illetve finomhangolható.

Fő funkciók

Ügyfélkapcsolatkezelés

minden, az adott ügyfélhez tartozó információ egy helyen – kontaktadatok, ügyfél-élettörténet, felelős és feladatok, stb

Árlisták és árajánlatok

a rendszerben található, folyamatosan frissen tartott árlisták segítik, hogy az árajánlatok kiadása gyors, korrekt, áttekinthető legyen

Fejlett raktárkezelési megoldás

saját raktárkészlettel működő kereskedőcégek pontos információhoz juthatnak az áruállományról, figyelembe véve a beszerzett termékek beszerzési árát is (pl. FIFO/ LIFO/ LOFO/ HIFO módszerek, stb.)

Menedzsment eszközök

kimutatások tetszőleges bontásban: heti, havi vagy éves értékesítési eredmények; bevétel és nyereség; teljesítmény termékre, termékcsoportra vagy kategóriára vetítve; értékesítői eredményesség mérése, árbevétel-előrejelzés, stb

Előnyök

Pontos információ

Bármely pillanatban az árbevétel és a nyereség és alakulásáról akár a cég egészére, akár valamely termékcsoportra.

Motivált csapat

A kereskedőcsapat jutalmazását és motiválását korrekt adatok alapozzák meg

Tervezhetőség

A megrendelésekből, ügyféligényekből kiindulva pontosabban előre tervezhető a gyártás, illetve a beszerzés.

Javuló partnerkapcsolatok

A vevők korrekt tájékoztatása (pl. termék átvételi ideje), javuló partnerkapcsolatokat eredményez.

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert