Logisztika

A ERP System szállítmányozási és logisztikai iparági rendszer összetett feladatokat vállaló szállítmányozó-logisztikai cégek számára ad megoldást a feladatok megszervezésére, felügyeletére és erőforrások hatékony felhasználásának menedzselésére.

A rendszer biztosítja, hogy mindig aktuális információk álljanak a vezetés rendelkezésére a folyamatban levő és tervezés alatt álló vállalásokról. Naprakész adatokkal pontos információt ad az egyes szállítmányok státuszáról, költségvonzatairól, mutatja az esetleges csúszásokat, határidő-túllépést vagy rendkívüli helyzetet és segít tervezni, optimalizálni, szükség esetén újratervezni a soron következő feladatokat.

A raktárkezelő modulhoz kapcsolódva biztosítja a naprakész készletadatokat.

Fő funkciók

Fuvarnyilvántartás

információk a gépjárművekről (kapacitás, felszereltség, jellemző fogyasztás, szervizek és vizsgák) a sofőrökről (helyismeret, tanfolyamok) és a szállítmányokról

Dokumentumkezelés

egy helyen minden fontos információ - (pl.: szállítási/fuvarozási szerződések, megrendelők, vámnyilatkozatok és bejelentőlapok, biztosítási szerződések, űrlapok, jegyzőkönyvek)

Sofőrök

és más alkalmazottak kezelése: alkalmassági dokumentumok, vizsgák, munkaidő és pihenőidő nyilvántartása

Költségkalkulációk

üzemeltetési költségek pontos követése, felosztása (üzemanyag, útdíjak, rendszeres szerviz és javítások, rakodási költségek, stb. figyelembevételével)

Értékesítéstámogatás

szabad kapacitások figyelembevételével ajánlatok kidolgozása

Előnyök

Rugalmasság

Rugalmas rendszer a felhasználó a saját folyamataira alakítva

Hatékonyságnövelés

A költségek szoros felügyeletének köszönhetően hatékonyságnövelés

pontosság

Javuló pontosság a teljesítésben a korábbi adatokon alapuló tervezésnek, pontosabban kalkulált menetidőknek köszönhetően

Távoli elérés

az úton levő sofőrök valós időben elérik a számukra fontos belső információkat

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert