Ismerd meg

Az utóbbi két évtizedben terjedtek el az ERP – azaz Enterprise Resource Planning, magyarul vállalati erőforrás tervező – rendszerek. Feladatuk, hogy a cégen belüli információkat egyetlen, jól szervezett rendszerbe gyűjtsék. Használatukkal a cég működésének minden területén gyorsan és pontosan rendelkezésre állnak a munkához szükséges információk, megkönnyítve a napi irányítást és a tervezést.

Az ERP megoldások egységes, átlátható rendszerben kezelik az információkat és lefedik a cég működésének egészét a pénzügy-számviteltől a belső termelési, raktározási és humánerőforrás-gazdálkodási feladatoktól az ügyfélkapcsolatkezelésen át az értékesítésig. Iparági megoldások segítenek a speciális ágazatra szabott funkciók megvalósításában.

A rendszer bevezetése a cég információs igényeinek feltárásából indul ki, és egyedi paraméterek beállításával, testreszabással a nyers rendszer az adott cég működésére szabható.

Az ERP System

Komplex megoldás

Lefedi egy közepes vagy nagy vállalkozás működésének egészét. A vállalatirányítási alaprendszert az Ön választása szerinti modulokkal és iparági megoldásokkal egészítheti ki.

Magyar fejlesztésű

Számos hazai és külföldi rendszer tapasztalatait elemezve a magyar cégek igényeire fejlesztettük.

Felhőalapú

Minden funkció webböngészőn keresztül érhető el, akár tableten vagy mobiltelefonon, útközben is. Nem kell semmit telepíteni se a felhasználónál, se a szerveroldalon.

Nincs szükség informatikusra

A háttérben működő rendszer biztosít mindent, amire Önnek szüksége lesz: szoftverkörnyezet, adattárolás, rendelkezésre állás, biztonság – csak használnia kell.

Testreszabott

Igényei szerint válogatott modulokkal és iparági megoldással az Ön vállalkozására alakított megoldás jön létre. A bevezetést oktatóanyagokkal, videókkal segítjük.

Gyors bevezetés

Válassza ki, hogy mire van szüksége, és már használatba is veheti a rendszert. Később még módosíthatja, finomíthatja a beállításokat, változtathatja a felhasználószámokat. Ha elakadt vagy kérdése van, elér minket, hogy segítsünk!

Legmodernebb technológiák

A fejlesztés során a ma elérhető legmodernebb eszközöket, technológiát és módszertant használtuk (PHP, Ajax, JavaScript).

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert