Beszerzés

Az ERP System Beszerzés modul használatával versenyelőnyre tehet szert. A költségek csökkentése mellett nagyobb biztonságban tudhatja a beszerzéseket, a korrekt módon kezelt partnerektől gyorsabb, pontosabb szállításra, jobb együttműködésre számíthat.

A modul a beszerzés teljes folyamatát támogatja a beszerzési igény felmerülésétől a szállító keresésén át a versenyeztetés és szerződéskötés nyilvántartásáig és a partnerek folyamatos értékeléséig. Egy helyen találunk meg minden, a beszerzéssel kapcsolatos feladatot és információt, így a termeléstől és az üzemeltetéstől jövő igényeket, a kereskedőktől származó költségszint elvárásokat, illetve a cégvezetés nyereségesség-igényeit. Az eredményekről pontos és részletes kimutatásokat készíthetünk.

Fő funkciók

Igénylések

A beszerzés kiindulópontja a – termeléstől vagy üzemeltetéstől érkező – igény, amelynek paramétereit (határidő, ütemezés, szállítási hely stb.) a modul rögzíti.

Ajánlatkérések

Egy helyen tarthatjuk nyilván az ajánlatkéréseket, ajánlatokat, és egyszerűen áttekinthetjük, összehasonlíthatjuk ezek paramétereit.

Megrendelések

Nyomon követhetjük a kapott ajánlatokat és a megrendeléseinket.

Teljesítések

Kezelhetjük a megrendelések teljesítési folyamatát.

Folyamatok

Áttekinthetjük a folyamatban levő megrendelések státuszát hogy biztosan minden megrendelés a kívánt időre és minőségben teljesüljön.

Beszállítók

Egy helyen kezelhetjük a beszállítók minden fontos adatát hogy hatékony legyen az ügymenet.

Előnyök

A Beszerzés modullal időre, megfelelő minőségben és korrekt áron szerezhetjük be a termeléshez vagy működéshez szükséges termékeket és szolgáltatásokat. Az átlátható rendszer tisztítja a korábban esetleg meglevő nem hatékony vagy nem korrekt folyamatokat, így az egész cégre jótékony hatással van.

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert