Gyártás

Az ERP System Gyártás modulja támogat minden termelési folyamatot az egyszerű kézműves jellegű gyártástól a nemzetközi kooperáción alapuló komplex rendszerek előállításág.

A rendszer kezeli és nyilvántartja a gyártáshoz kapcsolódó információkat – például a receptúrát, terveket, leírásokat –, valamint a gyártás és a cég többi része közötti kapcsolatban szükséges információkat, mint például a nyersanyag és késztermék készletadatokat, a költség-információkat, vagy akár az elkészült termékek leírását, fotóit.

Fő funkciók

Gyártás

Itt tartja nyilván a rendszer a gyártandó termékeket, ezeket típusokba rendezhetjük (például összeszerelés, szétszerelés, előállítás…), receptúrát és ütemezést kapcsolhatunk hozzájuk.

Receptúrák

A receptúra részletesen tartalmazza az előállítandó termék nevét vagy kódját, típusát, az összetevőket és mennyiségeket és a gyártási folyamat lépéseit.

Termékek

Az elkészült termék adatait tarhatjuk nyilván, akár vonalkóddal, bekerülési költséggel vagy eladási árral, fotóval kiegészítve

Előnyök

Bízza az ERP Systems Gyártás moduljára a termelőtevékenység támogatását hogy zavartalanul menjen a gyártás és cég minden része kellő információval rendelkezzen a gyártás szükségleteiről és eredményeiről egyaránt.

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert