Raktárkezelés

Az ERP System Raktárkezelő modul elsődleges funkciója a raktárkészletek és -mozgások nyomon követése, egyes termékek raktári történetének nyilvántartása, és a készletkezelés megkönnyítése. A modul segítségével kevesebb az emberi hiba, pontosan rendelkezésre állnak és megtalálhatók a szükséges anyagok, készletek.

A modul használata nyomon követhetővé teszi az egyes termékek teljes történetét a bevételezéstől a kiszámlázáson át az esetleges javításig, segíti, hogy a raktárral kapcsolatos ügyletek ne okozzanak fennakadást a cég működésében, pontos, naprakész kimutatást ad a termékek állományáról.

Fő funkciók

Raktár bevét és kivét

Minden raktári mozgást nyilvántart a rendszer, raktáranként iktatószámmal, dátummal, kapcsolódó partnerrel, amihez egyéb dokumentumot is csatolhatunk (pl. bizonylatszám, szállítólevél szám, összeg, tételek részletesen).

Leltár

Nyomon követhetjük a raktári készletek állományát, telephelyenként és raktáranként, beleértve a foglalt készleteket is, és többféle paraméter alapján kereshetünk a termékek között.

Telephelyek

Több telephely raktárait kezeli a modul.

Előnyök

Ha cége számottevő raktárkészlettel rendelkezik, akkor nem érdemes nélkülözni a raktárkezelő szolgáltatásait!

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert