Az ERP System vállalatirányítási rendszer fejlesztője a Clever Media Kft. amely költséghatékony és praktikus szoftvereket hoz létre több mint 10 éves tapasztalattal az informatika területén.

Küldetésének tekinti, hogy új szintre emelje a felhasználók vállalkozását egy innovatív, könnyen kezelhető, költséghatékony felhő alapú vállalatirányítási rendszer létrehozásával, amelynek előnyeit bármilyen méretű és bármilyen iparágban működő cég ki tudja használni.

A piacon már elérhető megoldások, az ügyféligények és a magyar vállalkozások működésének részletes elemzése nyomán jött létre az ERP System vállalatirányítási rendszer. Ez tetszőlegesen kiválasztható modulokkal és iparági megoldásokkal, testreszabással, valamint igény esetén további konzultációval és egyedi fejlesztéssel olyan megoldást ad a felhasználók kezébe, amely hosszú távon segíti a hatékony működésüket.

Az ERP System előnyei

Stabil fejlesztés

Megalapozott módszertannal, nagyobb csapat által kidolgozott megoldás, folyamatos továbbfejlesztéssel.

Biztonságos hozzáférés

Többszintű, személyekhez és szerepekhez kötött felhasználókezelés több hozzáférési szinttel biztosítja, hogy mindenki a munkájához szükséges adatokat és funkciókat érje el.

Felügyelet

A zavartalan működést távfelügyelet is támogatja, műszerfal jelzi a fejlesztők számára ha rendszerhiba vagy szabályszerűtlenség lépne fel.

Megújuló energia használata

A szerverpark a svájci Infomaniaknál található, ahol a működtetett adatközpontok és irodák elektromos áram ellátása 60% hidroenergiából és 40% megújuló energiából tevődik össze.

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert