Szolgáltatóipar

Az ERP System szolgáltatóipari megoldás lehetővé teszi, hogy szolgáltatásokat nyújtó cégek nagyobb hatékonyságot, és jobb jövedelmezőséget érjenek el a folyamatok nagyobb átláthatósága révén.

Ez a megoldáscsomag ajánlható például hagyományos szolgáltatásokat, outsource-tevékenységeket, (garanciális) javítási és szervízszolgáltatásokat nyújtó cégeknek, vagy franchise formában működő vállalkozásoknak.

Az ERP System vállalatirányítási rendszerre épülve magasabb szintre emeli a cég irányítását, növeli a hatékonyságot és az eredményességet. Javítja az ügyfélkiszolgálást részletes és korrekt riportok, visszajelzések készítésével és segíti az erőforrások hatékonyabb kihasználását a feladatok és a közreműködők időbeosztásának optimalizálásával.

Használata hozzájárul a vásárlói elégedettség növeléséhez és ugyanakkor támogatja a projektek gyorsabb, hatékonyabb végrehajtását, ami jobb jövedelmezőséget biztosít.

Fő funkciók

Folyamatok követése

rögzíti, nyilvántartja a nyújtott szolgáltatás részfeladatait, nyilvántartja a felmerült ráfordításokat, figyeli a határidőket

Dokumentumkezelés

egy helyen minden fontos információ - (pl.: szerződés, megrendelés, űrlapok, garanciális feltételek, termék dokumentáció)

Kimutatások, elemzések

információk a szolgáltatások teljesítéséről, idő- anyag- és alkatrészfelhasználásról, átfutási időről

Ügyfélkapcsolatkezelés

minden, az adott ügyfélhez tartozó információ egy helyen – kontaktadatok, vásárolt termékek és korábbi javítási igények, stb.

Előnyök

Egyszerűbb adminisztráció

gyorsabb adatfeldolgozás, az elektronikus munkalapok használatával minimális papír felhasználás

Pontosabb információk

a folyamatokról, ami könnyíti a munkák napi szervezését, ütemezését és a távlati tervezést

Növekvő hatékonyság

növekvő jövedelmezőség

Rugalmasság

különböző tevékenységek, folyamatok kezelésére alkalmas rendszer

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert