Alvállalkozók

Az ERP System Alvállalkozók modulja támogat minden feladatot az alvállalkozók kezelésével kapcsolatban: nyomon követheti a munkákat, a költségeket és bevételeket, segíti a hatékony kapcsolattartást és a korrekt viszony megőrzését.

Fő funkciók

Ticketek

Ticketek-kel kezelheti az alvállalkozók feladatait és átláthatja készültségüket vagy ütemezésüket.

Alvállalkozók

Nyilvántarthatja az alvállalkozókat, lekérheti az elérhetőségeket, láthatja a korábbi együttműködés adatait és kereshet közöttük különböző szempontok szerint.

Tevékenységek

Részletesebb információt is rögzíthet – például hogy az alvállalkozó alkalmazottai melyik feladaton hány órát dolgoznak, s ezekhez további információt, dokumentumot is csatolhat.

Napi jelentések

Az alvállalkozók napi jelentést tölthetnek fel a rendszerbe, képeket csatolhatnak, így nyomon követhetjük tevékenységüket.

Pótmunkák

A pótmunkákat – és ezek díját – ügyfélhez, projekthez kapcsolhatjuk.

Naptár

Az alvállalkozókkal kapcsolatos minden történést nyomon követhet a naptárban, legyen az egy találkozó, bemutató, vagy feladat.

Kimutatások

Részletes és naprakész kimutatásokat nyerhet ki az alvállalkozói feladatok és költségek állásáról.

Előnyök

Az alvállalkozókkal fenntartott jó viszony meghatározhatja egy projekt sikerét vagy bukását. Ha korrekt kapcsolatot tudunk kialakítani és a munka folyamán megfelelő kommunikációt fenntartani, akkor hosszú távon, minden érintett számára gyümölcsöző lehet a viszony.

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert