Egyedi modul fejlesztés

Az ERP System rugalmas keretet ad a cégen belüli információk, folyamatok, feladatok, nyilvántartások kezelésére, ami a modulok és az iparági megoldások használatával és testreszabással tovább bővíthető. Ha így se talált minden igényére megoldást, akkor csapatunk rendelkezésre áll az egyedi feladatok megvalósítására.

Azt javasoljuk: mindenekelőtt ismerkedjen meg a jelenlegi rendszer működésével, funkcióival, a modulokkal, az iparági megoldásokkal, valamint a testreszabással megvalósítható működéssel.

A tesztidőszak alatt dokumentációval, videós tutoriallal is segítjük az ismerkedést, és e-mailben vagy telefonon is elérhetőek vagyunk ha kérdés merülne fel.

Ha még maradnak olyan funkciók, amelyekre nem ad kellő megoldás a rendszer, akkor szívesen állunk rendelkezésére egy konzultációra, és a modul kifejlesztésére!

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert