Humánerőforrás

Az ERP System Humánerőforrás modulja ellátja az alkalmazottakkal kapcsolatos összes adminisztratív feladatot az interjútól a kilépésig. Nyilvántartások, munkaidő-kezelés, jelentések, szabadságok és pluszjuttatások – minden egy helyen van.

Fő funkciók

Munkavállalók

Nyilvántarthatjuk a munkavállalók alapadatait (név, személyes adatok, beosztás, a felvétel ideje) és további részletes adatokat tárolhatunk, amely egyszerűsíti az adminisztrációs feladatokat.

Munkaidő-nyilvántartás

Megtervezhetjük és utólag nyilván tarthatjuk a munkavállalók munkakezdési és befejezési idejét, ledolgozott óraszámát.

Jutalmak (jutalék, prémium, bónusz, egyéb juttatások)

Nyilvántarthatjuk a juttatások alakulását.

Jelentések

A jelentésekben nyomon követhetjük a munkavállalók munkaóráit, és hogy éppen mit csinálnak, milyen feladatokkal vannak elfoglalva.

Szabadságigények

Átláthatjuk a munkavállalók szabadság keretét és hogy ki mikorra igényel szabadságot. A vezető elfogadhatja vagy elutasíthatja a szabadságigényeket.

Előnyök

Használja a Humánerőforrás modult hogy az alkalmazottakról minden információ egy helyen rendszerezetten álljon rendelkezésre. Kezelje egyszerűen a munkaidőnyilvántartásokat, szabadságigényeket, jutalmakat és legyen képben, hogy min dolgoznak épp a kollegák.

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert