Kereskedelem

Az ERP System Kereskedelem modulja támogatja bármely vállalat kereskedelmi tevékenységét, legyen az online vagy offline, termék- vagy szolgáltatásértékesítés. Egy helyen kezelhetjük a termékeket, márkákat, kategóriákba rendezve és részletes leírást rendelve hozzájuk; árlistát, árajánlatot, raktárkészletet és fizetési, illetve szállítási módozatokat kezelhetünk a rendszeren keresztül.

Fő funkciók

Rendelések

Minden fontos információ egy helyen áll rendelkezésre a múltbeli és a jelenleg teljesítés alatt álló rendelésekkel kapcsolatban: partneradatok, dátumok, termékek, státusz, stb. Így naprakész információval szolgálhatunk az érdeklődő partner, a házon belüli közreműködők (például gyártás), vagy a cégvezetés felé.

Termékek

Itt, egy helyen tartjuk nyilván a termékekkel kapcsolatos összes információt: név, termékkód, sorozatszám, vonalkód, külső azonosító, mértékegység, bekerülési egységár, nettó és bruttó árak, súly, készlet, márka, kategória, tulajdonság (leírás), garanciális információk, kép, és így tovább. Ön határozza meg a tárolandó információk körét.

Árlisták

Különböző árlistákat hozhatunk létre, amelyekhez egyszerűen kapcsolhatunk tételeket, termékeket. Az árlistához érvényességi időt rendelhetünk hogy mindig az aktuálisból dolgozzanak a munkatársak.

Árajánlatok

Részletes, egyedi árajánlatot hozhatunk létre a rendszeren keresztül, amelyhez listából választhatjuk ki a termékeket, további információkat fűzhetünk hozzá, fizetési módot és egyedi kondíciókat állíthatunk be.

Kategóriák

A termékekhez, szolgáltatásokhoz többszintű komplex kategóriarendszert hozhatunk létre, amelyek segítik az értékesítők munkáját, és akár a webáruházban is megjelenik.

Márkák

A márkaépítés és az ügyfelek magasabb szintű, jövedelmezőbb kiszolgálása érdekében külön figyelmet fordíthatunk a márkák kezelésére a termékpalettán belül.

Szállítási és fizetési módok

A modul kezeli a különböző szállítási és fizetési módokat.

Tulajdonságok

Az alap termékleíráson felül különböző terméktulajdonságok kezelésére is alkalmas a rendszer.

Előnyök

Ha sikeres szeretne lenni az értékesítésben, akkor érdemes az ERP System Kereskedelem modult használnia. Pontos, folyamatosan frissített listákból és részletes termékleírásokból gyorsan tud friss árlistát vagy egyedi árajánlatot készíteni többféle egyedi beállítási lehetőséggel.

A kereskedelmi csapat az energiáit az ügyfelek megkeresésére és kezelésére fordíthatja, amelyhez profi háttértámogatást ad az ERP System Kereskedelem modul! A vezetők könnyen áttekinthetik az értékesítők által kiadott dokumentumokat és elemezhetik a munkájuk eredményét.

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert