Pénzügy és számvitel

A Pénzügy és számvitel modul támogatja az adatrögzítés, nyilvántartás feladatait a tételek, partnerek, fiókok, jogcímek strukturált kezelésével és segít hasznos kimutatásokat, statisztikákat kinyerni a belső rendszerből.

Az ERP System Pénzügy és számvitel modulja segíti a cégen belüli nyilvántartásokat pontosan, naprakészen tartani, valamint támogatja a pénzügyi és számviteli munkatársak feladatait.

A rendszer kezelése egyszerű, az adatrögzítés mechanikus feladatait beépített és egyedileg beállítható listák gyorsítják, amelyek a vállalkozás működése, felépítése és igényei alapján testre szabhatóak. A visszatérően előforduló feladatokhoz (kimutatások, statisztikák, fizetési felszólítók) sablont használhatunk, sőt a visszatérően előforduló feladatokat automatizálhatjuk is.

Fő funkciók

Partnerek

Egy helyen tartja nyilván a vevőkkel és szállítókkal kapcsolatos, a számvitel szempontjából fontos információkat (pl. bankszámlák, adószám).

Tételek

Kiegészítő információkat rögzíthetünk a könyvelési tételekhez, például: azonosítószám, jogcím, címkék, megjegyzés.

Fiókok

Fiókokat állíthatunk be (házipénztár, euro, vagy más valuta) és naprakészen kezelhetjük pénzeinket, a kiadásokat és a bevételeket.

Jogcímek

A jogcímek alkalmazásával pontosabban láthatjuk a költségek/bevételek áramlását.

Kimutatások

Részletes és naprakész statisztikákat, több szempont szerinti kimutatásokat kérhetünk le, eseti vagy rendszeres jelleggel.

Számlázás

A Billingo vagy a szamlazz.hu rendszerhez kapcsolódva az ügyfelek és az adóhatóság által is elfogadott számlákat bocsáthatunk ki.

Fizetési felszólítók

Csökkenthetjük a kinnlévőségeket az automatizált – postai vagy e-mailes - fizetési felszólítások kiküldésével a késedelmesen fizető partnereknek.

Előnyök

Használja ki az ERP System pénzügy és számvitel moduljában rejlő lehetőséget. Egészítse ki a meglevő belső rendszerek funkcionalitását hogy mindig pontosan tudja, hol a pénze!

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert