Szerviz

A Szerviz modul munkalapokkal segít tervezni és dokumentálni a szervizfeladatok idő- és alkatrészigényeit, ami az ügyfelek felé a korrekt díjszámítás alapját jelentheti. Naptárával könnyű áttekintést ad a feladatok státuszáról, a hatékonyabbá váló folyamatok pedig egyszerűbbé teszik a cégen belüli tervezést, a munkák szervezését.

Fő funkciók

Munkalapok

A feladatokkal kapcsolatos összes információ elektronikus vagy (utólag rögzített) papíralapú munkalapokon egy helyen rendelkezésre áll.

Idő- és alkatrészfelhasználás nyilvántartása

Az előre kalkulált és utólag pontosan dokumentált idő- és alkatrészfelhasználásnak köszönhetően az ügyfelek számára átláthatóvá és korrektté válik a díjszámítás, a cégen belül pedig pontosabban lehet kalkulálni az erőforrásokkal.

Naptár

A folyamatok és az egyes munkák státusza jól áttekinthető naptárban is nyomon követhető.

Előnyök

Használja az ERP System szerviz modulját és kezelje hatékonyan, dokumentálja korrekt módon a szervizfolyamatokat. Legyen képben, hogy mennyi időre, anyagra, alkatrészre van szükség, és vállaljon teljesíthető határidőket az ügyfelek felé.

Próbálja ki az ERP SYSTEM ingyenes demóját kötelezettség nélkül

Az ERP System vállalatirányítási rendszerrel naprakész adatokból hatékonyan irányíthatja cégét. Hazai fejlesztésű, felhőalapú rendszer az Ön igényei szerinti modulokkal és iparági megoldással.

Kipróbálom a rendszert